Što dobijete kada pomiješate Wanderleija, Andersona i Minotaura? (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.10.2012 14:56h Autor:

Wanderlei, Anderson i Minotauro

Wanderlei Silva, Anderson Silva i Minotauro. Tri fantastična MMA borca koji definitivno spadaju među najbolje i najlegendarnije u povijesti tog sporta. No, što se dogodi kada se njih troje pomiješa? Dobijete borca koji se zove Wanderson Silva, a izgleda poput Minotaura!

Brazil je zaista dom mnogih sjajnih MMA boraca i prvaka, baš kao što je to prije nekoliko dana izjavio naš Mirko Filipović najavaljujući svoj povratak u MMA i borbu u Brazilu koja bi se trebala dogoditi iduće godine. Koliko ljudi u Brazilu trenira MMA nemoguće je saznati, no definitivno se radi o jednom od najpopularnijih sportova u toj državi.

Složit ćete se sigurno da su Wanderlei Silva, Anderson Silva i Minotauro definitivno jedni od najboljih MMA boraca u povijesti, a postoji i jedan koji utjelovljuje po mali dio sve trojice te također dolazi iz Brazila.

Upoznajte Wandersona Silvu koji izgleda kao da je mlađi brat Minotaura! 33-godišnji Wanderson ipak nije toliko uspješan. Natječe se u velter kategoriji, a do sada je ubilježio osam pobjeda i deset poraza.

Zahvaljujemo našem posjetitelju Toniju Njiriću koji nam je skrenuo pažnju na ovog borca vrlo zanimljivog imena i izgleda!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI