Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tito se namjerava umiroviti kao Bellatorov prvak | Fight Site

Tito se namjerava umiroviti kao Bellatorov prvak

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.05.2014 21:06h Autor:

Tito Ortiz

Nakon pobjede na sinoćnjem Bellatorovom eventu, i inače samouvjerenom Titu Ortizu još su više porasli apetiti. Izjavio je kako u iduće tri borbe namjerava postati Bellatorov prvak, a nakon toga se umiroviti.

MMA legenda Tito Ortiz bio je veliki autsajder u borbi protiv Aleksandra Šlemenka. Štoviše, većinu borbe izgledao je tromo i usporeno, no onda je uspio srušiti ruskog borca, a nakon toga ga i završiti gušenjem. Ta je pobjede Titu ipak dala poticaja za nove ciljeve.

"Kad sam doživio ozljedu vrata, veliki broj mojih fanova je govorio kako je vrijeme da prestanem, ali ja nisam vjerovao u to. Cijeli život ljudi mi govore kako neke stvari ne bih trebao raditi, govorili su mi kako nikad neću ništa postići, a ja sam postao svjetski prvak nakon godinu i pol dana u sportu. Velikim dijelom sam zaslužan da je ovoj sport danas tu gdje je, a za to sam gotovo dao svoj život, imao sam pet teških ozljeda", rekao je 'Huntington Beach Bad Boy' nakon eventa.

Nakon toga je nastavio u svom poznatom stilu: "Nisam religiozna osoba, ali vjerujem kako me je Bog poslao da budem njegov alat. Tu sam da pokazujem ljudima kako ne smiju odustati i da sve mogu postići ukoliko se tako postave. Ja sam najbolji primjer."

Na kraju je pohvalio organizaciju te najavio svoj plan: "Bellator je tu da ostane i napreduje, uvjeren sam kako će ovaj organizacija biti sve bolje. Ja po ugovoru imam još tri borbe. Cilj mi je da kroz njih postanem Bellatorov svjetski prvak i kao takav se umirovim."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI