Tito Ortiz zainteresiran za borbe s Fedorom i Kimbom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.02.2016 10:32h Autor:

Tito Ortiz/Instagram

UFC legenda, bivši prvak i Bellator borac, Tito Ortiz, trenutno se oporavlja od operacije, ali “The Huntington Beach Bad Boy” se ove godine planira ponovno vratiti u kavez.

“Čovječe, ja sam mašina. Bit ću dobro za otprilike mjesec dana, Borit ću se sto posto”, rekao je Ortiz na Emisiji MMA Hour.

Ortiz je zadnji nastup odradio u rujnu na Bellator Dynamite 1 priredbi gdje ga je u prvoj rundi na predaju prisilio Bellatorov prvak poluteške kategorije, Liam McGeary. Taj poraz je Ortizu uništio nadu u osvajanje titule, no on je i dalje zainteresiran za velike borbe koje bi fanovi htjeli vidjeti. A jedna velika borba o kojoj se u posljednje vrijeme priča je ona s Fedorom Emelianenkom za koju je Ortiz zainteresiran, iako ne bi volio da mu to bude prvi nastup nakon operacije.

“Ne želim da mi Fedor bude prva borba. Vraćam se od ozljede, znate. Želim prvo jednu borbu za zagrijavanje. Napravimo borbu kojom ću se uhodati i neka bude velika, tako da je svi budu htjeli gledati”, rekao je.

Osim legendarnog Fedora, zainteresiran je i za susret s Kimbom Sliceom za kojeg kaže kako je “dobro ime”. Kimbo se 19. veljače mora obračunati s Dadom 5000, nakon čega bi borba s bivšim UFC prvakom lako mogla postati stvarnost, s obzirom da su Kimbo i Ortiz predvodili do sada najgledanije priredbe koje je promocija sastavila.

Neovisno o protivniku, Ortiz je siguran u povratak tokom ove godine.

“Još mjesec dana rehabilitacije i vraćam se treninzima. Izvadio sam koštane izdanke. Bol je prestala, bit ću spreman”, obećao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI