Tito Ortiz se ispričao Chuck Liddellu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.06.2017 12:59h Autor:

Tito Ortiz i Chuck Liddell

Digla se velika strka oko eventualnog povratka bivšeg UFC-ovog poluteškaškog prvaka Chucka Liddella. Njegov dugogodišnji trener John Hackleman je izjavio kako njegov povratak ovisi o imenu protivnika kojeg će mu ponuditi za borbu. Sam Liddell se još uvijek nije izjasnio vraća li se.

Šef Bellatora Scott Coker i Chuck Liddell našli su se nedavno na poslovnom ručku. Špekulacije su još više uzele maha nakon što je Liddell objavio fotografiju sebe i svojeg dugogodišnjeg suparnika Tita Ortiza uz komentar ispod slike ‘zašto ne’.

Uslijedio je Titov provokativni odgovor na ‘Twitteru’: “@Chuckliddell ne treba mi novac. Sranje je što tebi treba. Mogu ti posuditi nešto keša ako ti treba.”

Liddell je na Ortizov komentar odgovorio podužim ‘tweetom’: “Fotografiju smo napravili jer su tako tražili mediji. Znao si da ću ju objaviti i sam si pozirao na njoj. Čuo sam da si se promijenio na bolje, ali uz tvoj nedostatak bontona i morala znao sam da je to nemoguće. Neki su me nagovarali da ti dam šansu govoreći da te Amber promijenila. Ali sudeći prema tvom tweetu i dalje si isto govno koje sam sjebao u nebrojenim prilikama. Sada znamo tko je pravo smeće, ne možeš više kriviti Jennu. Budi muškarac! A sad mi posudi nešto novca kujice. Gdje želiš da se nađemo, treba mi novac!”

Koliko god bilo nevjerojatno, nakon Liddellovog tweeta ‘The Huntington Beach Bad Boy’ se odlučio ispričati: “@Chuckliddell potpuno si u pravu, pogriješio sam sa svojim odgovorom. Izrekao sam nešto čisto iz emocija te večeri. Moja greška.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI