Tito Ortiz razočarao svoje fanove

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.10.2017 10:09h Autor:

Tito Ortiz

Oni koji su se nadali novom povratku bivšeg UFC prvaka, a donedavno borca Bellatora, Tita Ortiza, ostat će razočarani. Prema posljednjoj izjavi legendarnog šampiona i člana UFC-ove Kuće slavnih, ne planira izaći iz mirovine radi revanša s Chaelom Sonnenom kako su neki predviđali.

Naime, Ortiz je u siječnju nakon uspješno odrađene još jedne operacije, na svom Instagramu natuknuo da bi se mogao vratiti u kavez. Njegovi mnogobrojni fanovi su se ponadali novom “comebacku”, no očito se radilo tek o pogrešno shvaćenoj poruci. U posljednjem intervjuu za MMAJunkie, Ortiz je izjavio da ostaje u mirovini!

“Kao borac, vrijeme je da kažem dosta je nakon 20 uspješnih godina karijere. Imam 42 godine, odradio sam 8 operacija, a i dalje mi glava stoji na ramenu. To je u mom slučaju vrlo sretna okolnost”, izjavio je Ortiz i dodao:

“Ide mi jako dobro. I dalje naporno radim i ganjam američki san. Živim ga. Kroz svoj život sam mnogo naučio. Naučio sam kako biti MMA borac, kako biti biznismen, kako biti zabavljač, kako biti otac. Sada je vrijeme za zatvaranje jednih i otvaranje drugih vrata.”

Ukupno u karijeri Ortiz je ubilježio 19 pobjeda i 12 poraza. Od kada je stigao u Bellator, slavio je u tri navrata: protiv Shlemenka, protiv Bonnara i posljednje protiv Sonnena. Jedini koji ga je uspio svladati bio je Liam McGeary u dvoboju za pojas prvaka poluteške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI