Tito Ortiz bi prihvatio borbu sa Sonnenom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.09.2016 19:52h Autor:

Tito Ortiz/Instagram

Nakon što je Chael Sonnen objavio povratak borbama nakon tri godine u Bellatoru i objavio svoj popis željenih protivnika na, kako je sam rekao, “turneji prebijanja legendi”, jedan od mogućih protivnika brzo mu je odgovorio.

39-godišnji Sonnen je na listu želja stavio Tita Ortiza, legendu UFC-a koji se bori u Bellatoru, i poručio mu: “Sve što trebaš je reći moje ime”. Tito mu je već dan kasnije odgovorio u razgovoru za ESPN rekavši da ne bi imao ništa protiv te borbe.

Ortiz je objasnio da je želio sljedeću borbu odraditi protiv Fedora ili Rampage Jacksona, ali da bi mu borba sa Sonnenom bila itekako zanimljiva zbog njihove prošlosti i Sonnenovih brojnih fanova koji bi donijeli i veću zaradu.

Ortiz i Sonnen u svojim se bogatim MMA karijerama nikada nisu borili međusobno, ali jesu na koledžu u hrvačkom meču, a tada je “Američki Gangster” pobijedio. 41-godišnji Ortiz, član UFC-ovog Hall od Fame, posljednju je borbu odradio prije točno godinu dana i izgubio submissionom od Liama McGearyja, a 2014. u Bellatoru je upisao prve dvije pobjede.

Ok Shooter McGavin! The man with the biggest mouth of West Linn, Oregon. @sonnench I will meet you by the Bay😂😂😂 #heeatspiecesofshitforbreakfast

A video posted by titoortiz1999 (@titoortiz1999) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI