Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Titan FC potpisao Sotiropoulosa i Iliarde Santosa | Fight Site

Titan FC potpisao Sotiropoulosa i Iliarde Santosa

Ostale vijesti 23.01.2014 21:39h Autor:

George Sotiropoulos

Titan FC nastavlja sa svojim probijanjem na borilačku scenu na način da angažiraju bivše UFC-ove borce. Nakon što su već potpisali nekoliko njih, između ostalog Matta Riddlea i Mikea Riccia, sada su potpisali još dva UFC-a borca, od kojih je jedan do prije tri godine bio među glavnim kandidatima za titulu u lakoj kategoriji.

Australski borac George Sotiropoulos je u ovo vrijeme prije tri godine bio UFC-ova zvijezda lake kategorije. Sedam pobjeda u nizu te lov na osmu za koju je trebalo savladati Dennisa Sivera te na taj način vjerojatno doći na jednu borbu od napada na titulu. No, Georgeu se dogodio poraz, nakon njega još tri, a onaj posljednji od K.J. Noonsa u Listopadu je presudio njegovoj UFC karijeri. Sada će potražiti sreću u organizaciji čiji novi vlasnik ima velike planove za budućnost.

Drugi borac je brazilski član muha kategorije Iliarde Santos. Iskusni Brazilac u UFC je došao s lijepim pobjedničkim nizom i skorom 27-6, no poražen je u sve tri UFC borbe. Iako je protiv Iana McCalla odradio sjajan meč te je pokupio i bonus za borbu večeri, UFC mu ipak nije dao još jednu šansu.

Oba borca debitirati će u Titan FC-u u travnju, a protivnici im još nisu objavljeni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI