Titan FC debitira na CBS-u 28. veljače

Ostale vijesti 14.01.2014 18:20h Autor:

Matt Riddle

Titan FC, borilačka organizacija koja je, nedavno dobivši novog vlasnika, odlučila na velika vrata uči na globalnu MMA scenu, debitirati će na američkoj nacionalnoj TV mreži CBS 28. veljače eventom na kojem će nastupiti nekoliko bivših UFC-ovih boraca.

Prvu veliku priredbu ove organizacije predvoditi će Mike Ricci, američki borac koji je, unatoč simpatija Dane Whitea, iznenađujuće otpušten iz organizacije nakon jedne pobjede i dva poraza, a njegov protivnik biti će UFC-ov i Strikeforceov veteran Jorge Gurgel. Ricci se nada da bi ga pobjeda protiv borca koji je ostvario tri UFC i dvije Strikeforce pobjede u karijeri mogla vratiti među najveće potencijale lake kategorije, status s kojim je i došao u UFC.

Druga najavljena borba je ona u kojoj će se također susresti dva bivša UFC borca. Matt Riddle je, nakon svih problema s marihuanom i odustajanjima od već dogovorenih borbi u drugim organizacijama, ipak odlučio još jednom pokušati oživjeti svoju karijeru. Njegov protivnik biti će Michael Kuiper, Nizozemac koji je u UFC došao sa skorom od 12-1, no nije se snašao i nakon dva laka poraza je otpušten iz organizacije te u Titanu traži svoju novu šansu.

Od ostalih boraca koji će nastupiti na ovom eventu vrijedi spomenuti još jednog bivšeg UFC-ovca Kurta Holobaugha, kao i člana posljednje sezone Ultimate Fightera, neporaženog borca perolake kategorije, Anthonya Gutierreza, koji je ostao upamćen kao borac koji nije prošao vagu te je izbačen iz daljnjeg natjecanja u showu. Njegov protivnik biti će još jedan neporaženi borac, Lee Sandmeier.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI