Titan FC danas debitira u novom ruhu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.02.2014 14:57h Autor:

Titan FC, borilačka organizacija nedavno kupljenja od strane 200 milijuna dolara teškog Jeffa Aronsona, danas će održati svoj prvi event u novom ruhu. Njega predvodi nekoliko bivših članova UFC-a, a u glavnoj borbi sastaju se Mike Ricci i Jorge Gurgel.

Titan FC je do sada bio jedna od američkih organizacija srednje klase, a sve svoje evente održavali su u Kansas Cityu. Nakon što su u prosincu kupljeni od strane milijunaša Jeffa Aronsona, Titan FC je potpisao nekolicinu poznatih imena, između ostalih Marcusa LaVesseura, Jeffa Currana, George Sotiropoulosa, Mikea Riccia, Matta Riddlea, Vinny Magalhaesa i mnoge druge, u nadi da će postati konkurencija Bellatoru i WSOF-u. Danas je na rasporedu njihov prvi event u novom ruhu.

A card, koji se sastoji od sedam borbi (i četiri amaterske borbe), od kojih će se glavne dvije emitirati na američkoj nacionalnoj mreži CBS, predvode Mike Ricci i Jorge Gurgel, dok će se prije njih susresti Matt Riddle i Michael Kuiper.

Mike Ricci (8-4) bio je finalist 16. sezone Ultimate Fightera, gdje je postao ljubimac Dane Whitea. Time je još više začudila odluka da je iz UFC otpušten nakon samo jednog poraza u lakoj kategoriji i to podijeljenom odlukom od do sada neporaženog Mylesa Jurya. Titan FC je to iskoristio i doveo Riccia u svoju organizaciju. Jorge Gurgel (14-9) je 37-godišnji brazilski borac, koji je posljednjih osam godina proveo u najjačim organizacijama, UFC-u (3-4 skor) i Strikeforceu (2-4 skor)

Matt Riddle (7-3) je poznat svima koji prate UFC. Sjajan borac koji bi imao skor 9-3 (sve borbe je odradio u UFC-u), no dvije pobjede su mu poništete zbog pozitivnog nalaza na marihuanu. Ova borba će mu biti debi u srednoj kategoriji. Njegov protivnik Michael Kuiper (11-3) je 24-godišnji Nizozemac, koji je prije dvije godine pristigao u UFC kao najveća europska nada, no nakon tri poraza u četiri UFC borbe otpušten je iz organizacije i preko Titana će tražiti novu priliku. Šest od svojih 11 pobjeda ostvario je u prvoj rundi borbe.

Od ostalih poznatih imena na ovom cardu istiće se Pedro Nobre (15-1-2), sjajan borac muha kategorije koji je ostao poznat po odglumljenoj ozljedi protiv Iuria Alcantare, nakon čega je dobio otkaz iz UFC-a te Anthony Gutierrez, još jedan borac koji će UFC fanovi ostavi u sjećanju, no također ne zbog dobrog razloga, kao borac koji nije prošao vaganje u polufinalu prošle sezone Ultimate Fightera. Od bivših UFC boraca tu je još i Kurt Holobaugh (10-2) koji je u UFC-u nastupio samo jednom, kada je poražen od Stevena Silera.

Titan FC 27

Mike Ricci – Jorge Gurgel
Matt Riddle – Michael Kuiper
Anthony Gutierrez – Charlie DuBray
Pedro Nobre – Bill Friday
Gleristone Santos – Kalvin Hackney
Kurt Holobaugh – Eric Marriott
Kevin Croom – Bryan Goldsby

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI