Titan FC 27: Ricci dominantno protiv Gurgela, Riddle "ugušio" Kuipera

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.03.2014 11:04h Autor:

Mike Ricci

Titan FC je debitirao u novom ruhu, no u svom standardnom odredištu, Kansas City, a u glavne dvije borbe mogli smo vidjeti četiri bivša UFC borca. Na kraju su Mike Ricci i Matt Riddle dokazali da im je mjesto u UFC-u i da najbolja svjetska organizacija nije imala dovoljno tolerancije prema njima.

Mike Ricci (9-4) je odlučio dokazati da njegov otkaz iz UFC-a nije bio opravdan i to je uradio na najbolji način. Već na samom početku prve runde srušio je, veterana UFC-a i Strikeforcea, Jorge Gurgela te prikazao sjajan ground n' pound sve do trenutka kada puštati borbu dalje više nije bilo smisla.

Ovime je Ricci još jednom dokazao da je njegov otkaz iz UFC-a, nakon skora 1-2 (poraz u finalu Ultimate Fightera i protiv neporaženog Mylesa Jurya podijeljenom odlukom) neopravdan i da mu je mjesto među najboljim svjetskim borcima. No, trenutno je u Titanu, organizaciji koja namjerava ostvariti brzu ekspanziju među najbolja i ako ovako nastavi ne bi trebalo biti problema u povratku, osim ako iza otkaza ne postoji neka dublja priča.

Matt Riddle (8-3) je po prvi put u karijeri nastupio izvan UFC-a, no odradio je to kao u najboljim danima. Nakon izjednačene prve runde, sredinom druge je u sekundi stvorio kvalitetnu poziciju za "guillotine choke" te završio Michaela Kuipera, koji već treću borbu za redom gubi na ovaj način, iako ni u jednoj od njih nije ostavio loš dojam.

Vrijedi još spomenuti da je pobjedu ostvari i Anthony Guttierez, koji je sad na skoru 5-0, i da mu se nije dogodio incident s vagom, vrlo velika je vjerojatnost da bi bio u UFC-u, a na putu povratka u UFC, odakle je otpušten nakon samo jedne borbe, je i Kurt Holobaugh koji je odlukom savladao Erica Marriotta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI