Titan FC 24: Anthony Johnson napokon u punom sjaju, debitirao svjetski BJJ prvak Braulio Estima

Ostale vijesti 25.08.2012 10:12h Autor:

Braulio Estima

Bivši UFC-ovac, Anthony Johnson je napokon uspio proći na službenoj vagi, a zatim i upisati bitnu pobjedu na Titan FC 24 priredbi, koja se noćas održala u Kansas Cityju. Tamnoputi borac je prekidom slavio protiv Esteveza Jonesa nakon 51 sekunde u drugoj rundi.

Johnson je od samog početka pokazao tko je gazda u ovom meču. Dvoboj je otvorio s nekoliko dobrih udaraca nogama da bi zatim odlično odradio rušenje gdje je potpuno dominirao čitavom prvom rundom. Druga runda je također bila jednosmjerna ulica pa je sudac  nakon 51 sekunde bio primoran prekinuti dvoboj.

Ovo je za Johnsona bio debi u poluteškoj diviziji, nakon što je muku mučio sa skidanjem kilograma u velteru, a zatim i u srednjoj.

"Osjećam se sjajno", izjavio je Johnson u mikrofon komentatora Titan FC-a, poznatog bivšeg UFC-ovca Pata Mileticha.

"I dalje se trebam naviknuti na ovu situaciju i onda tek mogu reći da sam miran i da se ne moram brinuti. No, ovo je borba, moraš učiniti sve da bih pobijedio."

Nakon brukanja na UFC-u 142 u Rio de Janeiru gdje je debelo promašio kilažu što ga je na koncu i koštalo posla u najjačoj svjetskoj MMA promociji, Johnson je ubilježio dvije pobjede zaredom. Sljedeći nastup ima već 21. rujna na XFN 8 priredbi u Tulsi.

Spomenimo i to da je na istoj priredbi u slobodnoj borbi debitirao i svjetski BJJ i ADCC prvak, Braulio Estima. Brazilcu je trebalo nešto više od minute i pol da svlada Chrisa Hollanda. Bila je to prava škola jiu-jitse za američkog borca. Estima ga je srušio, prošao mu u mount poziciju, a zatim ga udavio arm triangle gušenjem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI