Thor i dalje traži svog udomitelja!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.03.2014 15:45h Autor:

Thor

Thor, prekrasan pas koji se slikao za potrebe kampanje 'Biraj svoje bitke' azila Dumovec, koji je odrađen u suradnji s Fight Channelom, je jedini iz pseće ekipe koji nije udomljen… Svi ostali psi – Flora, Elsa i Ringo uživaju u novim domovima.

Posebno drago udomljavanje za glavnu zvijezdu kampanje Mirka "Cro Cop" Filipovića bilo je ono pekinezerice Else, koja je ovih dana uspješno pronašla dobre udomitelje koji će se brinuti za nju.

No Thor i dalje čeka… Čistokrvni srednjeazijski ovčar, ima 5 godina, u skloništu je nekoliko mjeseci, živi s psima koji laju, a on šuti. Uz dobro srce i karakter ima i još jednu dobru osobinu, a to su čelični živci za njegove sustanare i svi ga u skloništu vole. Thora su njegovi vlasnici ostavili samog i napuštenog u šumi u Remetama, nadajući se da je to dovoljno daleko od njihove kuće i da se neće vratiti. Pas nije ni sam vjerovao da je to istina, mislio je da je to samo još jedna šetnja pa je čekao mirno na mjestu danima… Ljudi su ga se bojali, jer izgleda opasno s kupiranim ušima pa su ga prijavili policiji i tako je došao u sklonište.

Mladen Brestovac hrvatski borac u super teškoj Kick & Thai Boxing kategoriji, već godinama ima zasluženo mjesto među najboljim borcima u Hrvatskoj. Tog borca s diplomom, vrhunskog nokautera svjetske K-1 klase, osim impozantne snage krasi i veliko srce, pa se tako priključio kampanji azila Dumovec protiv zlostavljanja životinja – Biraj svoje bitke!. Mladen se na snimanju družio sa Thorom, velikm psom spašenim od zanemarivanja, a ova dva velika momka su se vrlo brzo sprijateljila.

Thor je na snimanjima uživao kao i svaki put kad je izveden u šetnju iz boksa, možda se i ponadao da ide kući? On je veliki pas sa velikim srcem, koje samo čeka da svu svoju ljubav da onom posebnom Čovjeku. Više o njemu možete saznati na http://www.azilzagreb.com/Detalji.aspx?Id=2281.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI