Thompson: Nikad u životu više neću tapkati!

Ostale vijesti 02.02.2013 20:36h Autor:

James Thompson i Bobby Lashley

Engleski MMA teškaš, James Thompson, inače veliki prijatelj našeg Zelga Galešića, često komunicira s MMA fanovima na jednom inozemnom forumu, a njegova posljednja poruka poprilično je zanimljiva.

Nakon što je slušao emisiju Joea Rogana u kojoj je on ugostio japansku 45-godišnju MMA legendu Ensona Inouea, Thompson je donio jednu prilično zanimljivu odluku u svojoj karijeri.

"Roganov gost bi je Enson i pričali su o tapkanju, nečemu što on nikad nije učinio. Smatram kako nije sramota tapkati. Čovjek izgubi meč, ali nešto nauči i uvijek će imati novu priliku. I dalje mislim jednako. Smatrao sam kako je bolje tapkati nego imati slomljenu ruku ili nogu, ali nakon što sam slušao Ensona promijenio sam svoje mišljenje."

"Sada imam drukčiji način razmišljanja. Možda može doći do ozljede, ali one će zacijeliti. No, to je pobjednički pristup i siguran sam da će mi donijeti mnogo pobjeda. Ovo pišem javno kako bih sam sebi dodatno pomogao promijeniti se mentalno. Hvala Ensonu, vjerujem da sam postao bolji borac. Neću više nikada tapkati u profesionalnoj MMA borbi", napisao je James.

Thompson je tijekom svoje MMA karijeru jedan meč odradio i u Splitu kada je na MFC eventu izgubio od Miodraga Petkovića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI