Testosteronske terapije su legalno varanje koje se prešutno tolerira!

Ostale vijesti 13.06.2012 07:57h Autor:

Photo by CombatLifestyle.com

Čak 74 posto posjetitelja Fight Sitea koji su sudjelovali u posljednjoj anketi koja je za pitanje imala “Hormonska terapija testosteronom (TRT) je…” je odgovorilo s “legalno varanje koje se prešutno tolerira”.

S obzirom na ovaj odgovor jasan je stav većine MMA fanova, ali se i može dobro razaznati o koliko velikom se problemu radi koji očito uzima sve većeg maha. Posljednji u nizu onih koji su “izrazili zanimanje” za TRT-om jest bivši UFC-ov prvak Rich Franklin i uopće ne sumnjamo da će mu njegov liječnik propisati malo dodatnog testosterona.

Samo 11 posto u našoj anketi smatra da se radi o “stvarnoj potrebi MMA boraca koji su bolesni”, dok još 9 njih uopće ne zna što je to hormonska terapija testosteronom. Odgovor “posljedica grijeha iz prošlosti” je dobio najmanje glasova; odnosno 6 posto. Zanimljivo, naša je anketa koincidirala s velikim intervjuom dr. Johnnyja Benjamina koji je pojasnio razloge sve veće uporabe TRT-a među MMA borcima.

“Budimo iskreni ovdje. Koliko ljudi koji nikad prije nisu bili testosteronskoj terapiji imaju potrebu za time u 33. godini života? Manje od jedan ili dva posto ljudi”, rekao je Benjamin i tako objasnio da se radi upravo o “grijesima iz prošlosti”.

Zahvaljujemo Vam na glasovima i ovim putem najavljujemo sljedeću anketu!

Tko najviše zaslužuje napad na Miočićevu titulu?
  • Cain Velasquez x 1.424 puta67%
  • Junior dos Santos x 375 puta18%
  • Fabricio Werdum x 187 puta9%
  • Ne znam, svejedno mi je x 145 puta7%

Ukupno glasano: 2.131 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI
, ,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI