Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tesla FC pruža priliku mladim borcima | Fight Site

Tesla FC pruža priliku mladim borcima

Ostale vijesti 07.08.2012 07:08h Autor:

Tesla FC logo

 

 MMA organizacija iz susjedne Srbije uskoro organizira turnir iz Challenger serije na kojem se mogu okušati svi borci bez iskustva i možda se izboriti za priliku da nastupe na velikoj priredbi krajem godine.

Tesla FC planira krajem ove godine organizirati još jednu veću MMA priredbu u Srbiji, a proces potrage boraca već je započeo, ali organizacijom turnira iz Challenger serije na kojem mogu sudjelovati borci bez iskustva ili oni koji su se tek nedavno počeli boriti.

“Po prvi put Tesla FC pruža šansu mladim borcima za stjecanje početnogih iskustva i šansu za profesionalni meč na nekom od sljedećih evenata. Natjecanje će se održati u dva dijela, amatarski i semi pro mečevi. Amaterski dio će biti turnirskog tipa tako da pobjednik ide dalje i sastaje se sa pobjednikom iz sljedeće grupe.”

“Natjecatelji će biti u kompletnoj opremi (kacige, rukavice, štitnici za potkoljenice), trajanje meča je 3×3 minute. Semi Pro dio će se održati u kasnim večernjim satima. Mečevi će se održati po profesionalnim Tesla FC pravilima, trajanje meča je 3×3 minute, a rezultati mečeve ne ulaze u službeni skor boraca. Pobjednici ovih mečeva na najbolji način otvaraju sebi vrata za nastup na glavnom Tesla FC eventu koji će se održati krajem godine”, objavili su iz susjedne Srbije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI