Kakav propust! U.K. fanovima umjesto glavne borbe Bellatora 206 serviran crtić!

Ostale vijesti 30.09.2018 19:30h Autor:

Ilustracija

MMA fanovi u Ujedinjenom Kraljevstvu teško da su bili sretni kada su se jutros na televiziji umjesto glavne borbe Bellatora 206 morali zadovoljiti crtićem.

No kako je došlo do ovakvog propusta?

Name, Bellator 206 održao se u San Joseu te je glavna borbe večeri između Gegarda Mousasija i Roryja MacDonalda na rasporedu bila oko 22:00 sata po kalifornijskom vremenu.

Borba je za Britance tako počela u 6:00 ujutro, a prema njihovom zakonu Bellator je prenasilan za to doba dana, objasnio je na press konferenciji Bellatorov predsjednik marketinga Dave Schwart.

“To su zakonski propisi da taj sadržaj nije bio primjeren za 6:00 sati ujutro stoga su morali prebaciti na dječji program”, objasnio je Schwartz. “Tako je, crtić ‘Praščić Peppa.'”

Predsjednik kompanije Scott Coker tvrdi da su pogriješili jer su na glavni program stavili šest borbi, umjesto pet koliko inače bude. Coker je također obećao da se ovakva situacija neće ponoviti.

“Mislim da ćemo za reprizu sve uspjeti srediti. Ali tamo je nedjelja 6 ujutro, a mi to nećemo srediti prije nedjelje po našem vremenu, ponedjeljka po njihovom. Ali radimo na tome.”

“Vjerujte mi kada su prebacili prijenos dobili smo puno neprijateljskih poruka. Pokušali smo popraviti. Mislili smo da se radi o tehničkoj poteškoći. Ali nije bilo to već zakonski problem. Mogu vam obećati da se idući put to neće dogoditi. Radit ćemo pet borbi umjesto šest, kao što inače radimo. Pokušali smo fanovima dati više i prekoračili smo vrijeme. Nesretna situacija.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI