“Teror” Trušček najavljuje brutalan nastup protiv Visalimova na WFC-u 14

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.06.2011 12:06h Autor:

Ivica Trušček

Hrvatski borac već neko vrijeme trenira u Croatian Top Teamu s Igorom Pokrajcem.

12. lipnja u ljubljanskoj hali Tivoli gledat ćemo sjajan borilački event u organizaciji WFC-a (World Freefight Challenge). Na 14 turniru ove ugledne promocije nastupit će i hrvatski borac Ivica “The Terror” Trušček kojeg čeka meč protiv Amira Visalimova.

Trušček je dao intervju za službene stranice organizacije WFC.si u kojem je najavio svoje slavlje i borbu za pojas u budućnosti. Hrvatski borac već neko vrijeme trenira u teamu Igora Pokrajca, a rezultati će se vidjeti, tvrdi, i u meču protiv Visalimova.

“Nisam se borio već mjesec dana i zato sam uzbuđen”, objašnjava Trušček i dodaje par riječi o svom protivniku Visalimovu…

“Brz je, eksplozivan i dobar je u stojci, no nema previše iskustva. Ja imam duplo više poraza od njegovog ukupnog broja borbi. U ringu je ukupno proveo tek nekoliko minuta”, analizira pažljivo Zagrepčanin.

Turšček vrlo samopouzdano ulazi u dvoboj i kaže kako bi sve osim pobjede bilo veliko iznenađenje.

“Vjerujem da sam bolji od u svakom aspektu borbe. Visalimov se nikada nije borio na ovako velikom eventu i nikada se nije susreo s protivnikom koji je kvalitetan kao ja. Pripreme sam odradio s Igorom Pokrajcem, a od kada sam stigao u Croatian Top Team, nisam bio poražen. Sve sam protivnike nokautirao. Na  treninzima se radi do maksimuma”, obašnjava Trušček.

I ovaj put, hrvatski borac najavljuje juriš od prve minute.

“Neće biti zavlačenja. Odmah ću krenuti i vidjet ćete brutalni ground and pound. Visalimov je dobar hrvač, no ne može me spriječiti da ga rušim. Samo može malo odgoditi ono što je neizbježno.”

U slučaju pobjede, Trušček bi bio u prilici na naslov prvaka WFC-a u velter kategoriji.

“Ako pobijedim, dobio sam potvrdu od organizatora (Mahić) da ću se boriti za pojas. Plan mi je uništiri Amira i kasnije pobijediti i u meču za titulu. Ukoliko ne pobijedim svog protivnika, sam ću se lupiti u stražnjicu na putu prema Zagrebu. WFC je sigurno najbolja organizacija u kojoj sam se borio, a u njoj se osjećam kao kod kuće i kada se borim protiv Slovenca”, zaključuje hrvatski borac.

WFC 14

Ljubljana, Hala Tivoli

12. lipanj 2011.

Ljubomir “Virus” Guedjev vs. Arbi “Monster” Agujev (-76, MMA)

Bor “Playbor” Bratovž vs. Aldric Cassata (-84, MMA)

Miran “Rocky” Fabjan vs. Shkodran Veseli (srednja, K-1)

Rok Strucl vs. Tomica Paladin (teška, K-1)

Svetlozar Savov vs. Markus “Mafia” DiGallo (-76, MMA)

Denis Chorchyp vs. Mike Azab (teška, K-1)

Bojan Kosednar vs. Vincent Del Guerra (-76, MMA)

Amir Visalimov vs. Ivica “Terror” Trušček (-76, MMA)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI