“Teror” sretan, “Rođa” razočaran, “Rocky” zagonetan

Ostale vijesti 19.12.2011 11:56h Autor:

Ivica Trušček nakon pobjede (Photo by 24.ur.com)

Facebook je medij sadašnjosti i definitivno budućnosti. Zanimljivo je vidjeti kako borci koji su jučer nastupili u Ljubljani iskreno komentiraju svoje predstave.

Dakako, najsretniji je hrvatski Teror, Ivica Trušček.

“Jučer sam pobijedio Ljubomira Gedjeva i postao sam prvak WFC-a!

Nakon 10 godina treninga napokon nešto s čim se mogu pohvaliti.

Bez obzira što ću se boriti još desetak godina, ovo bi lako mogao biti vrhunac moje karijere. Sve je bilo savršeno, borba, atmosfera, publika, organizacija, sve, tko nije bio, neka mu bude žao…”

Trušček je prokomentirao i svoju taktiku:

“Izbjegavati parter, a braniti pokušaje gušenja kad se nađemo dolje i onda se dići čim prije. Gore ne ulaziti preduboko i kažnjavati ga kad imam priliku. Pogodio sam ga nekoliko desetaka puta prednjim direktom, a to je s ovim malim rukavicama dovoljno da ti uništi lice, tako da mu je nos poslije druge runde bio toliko oštećen da je sudac prekinuo borbu.

Fala svima sa FB na podršci, jako puno mi znači.

Borio bi se i da vas boli briga za mene, ali ovako je 100 puta bolje.

Slovenci su navijali za mene kao da sam njihov, a nakon ovoga dijelom i jesam. Hvala vam.

Ovo nije samo moj pojas, nego i od svih koji su me ikad trenirali, od Gorana Borovića, Bernada Bana, Kreše Merčepa do cijelog Croatian Top Teama na čelu s Igorom Pokrajcem.

Najviše sam dužan bratu Matiji koji je sa mnom od samog početka i Luki Jelčiću koji me trenira zadnjih 8 mjeseci i bez kojeg sigurno ne bih jučer pobijedio jer se ne bih znao izvući iz one giljotine i još par stvari. Hvala ti frende, dužan sam ti bubreg.”

“Opatijac” Mladen Kujundžić se kratko zahvalio svima na podršci ustvrdivši samo ishod dvoboja. Prema komentarima njegovih prijatelja, očito je da smatraju kako je on zaslužio pobjedu, a ne slovenski borac.

“HVALA SVIMA NA PODRŠCI,IZGUBIO SAM NA POENE NAKON EXTRA RUNDE…”

Prilično razočaran je bio i Aleksandar Radosavljević koji kaže da nešto drastično treba mijenjati u njegovoj karijeri. “Rođa” je u zadnja tri meča ubilježio dva poraza…

“Radio sam kao ‘pička’ i jako mi je teško. Razočarao sam sebe i gomilu ljudi koja je vjerovala u mene. Klub, prijatelje, publiku… Nešto se mora mijenjati, sve je krenulo nizbrdo.”

Miran Fabjan je nakon sumnjive pobjede protiv Kongoanca Ndombija ustvrdio kratko:

“Pobjeda. End of story…”

Je li Slovenac htio reći da se broje samo pobjede ili da je razočaran reakcijom njegove publike, teško je odgonetnuti. U svakom slučaju, prema komentarima, suci su zaista pogriješili, no inače korektni Fabjan tu ništa nije mogao napraviti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI