Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Tenshin “lažni Jackie Chan” Nasukawa odgovorio na McGregorovu objavu | Fight Site

Tenshin “lažni Jackie Chan” Nasukawa odgovorio na McGregorovu objavu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.11.2018 20:25h Autor:

Tenshin Nasukawa

Tenshin Nasukawa osjetio se prozvanim jučerašnjom objavom Conora McGregora te je tako odlučio odgovoriti trenutno najpopularnijem borcu svijeta.

U svojoj jučerašnjoj Instagram objavi, McGregor je podrugljivo kritizirao iduću borbu Floyda Mayweathera Jr., koju će odraditi upravo protiv japanskog “čuda od djeteta”, 21-godišnjeg Tenshina Nasukawe. Japanskog borca nazvao je lažnim Jackie Chanom te se dobilo dojam da nema baš nikakvog poštovanja prema onome što je mladi Japanac do sada napravio.

No, mladom Teshinu takav je govor nije baš svidio pa je putem svog Twitter profila Ircu odlučio vrlo pristojno i kulturno odgovoriti. Evo što je Japanac napisao:

“Pozdrav gospodine McGregor.
Moje ime je Tenshin Nasukawa.
Ja nisam Jackie Chan.
Obećavam da ću osvetiti vaš poraz pa vas molim da gledate moju borbu”

Cijelu objavu možete vidjeti ispod teksta, a u njoj je McGregora i posebno označio. Što se tiče meča protiv Mayweathera, još uvijek se ne zna ništa o pravilima borbe i hoće li tu zapravo biti riječ o pravom meču ili o egzibiciji. No, već su krenule prognoze i onima bolje upućenima je jasno kako ovo ne bi trebala biti lagana šetnja za Mayweathera. Jedan od tih je i Joe Rogan, koji ima vrlo visoko mišljenje o japanskom borcu.

Trenutno ne znamo ništa o tome kada bi se moglo znati više informacija, no nadamo se kako će to biti što prije te da onda na pravi način možemo pisati o meču te isti analizirati i prognozirati.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI