Teddy Holder otkrio kako je bilo nokautirati Thiaga Silvu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2015 23:31h Autor:

Screenshot

Rijetki su MMA fanovi koji su do jučer popodne čuli za borca Teddyja Holdera. Taj Amerikanac je bio nepoznat široj borilačkoj javnosti sve dok u subotu nije na WSOF-u 19 doslovce uletio u meč s bivšim UFC-ovcem Thiagom Silvom i nokautirao ga u prvoj rundi.

Thiagov protivnik, Matt Hamill, se zbog bolesti povukao iz meča samo nekoliko sati prije održavanja eventa, pa su organizatori ponuditi Holderu nastup u sunaslovnoj borbi večeri protiv Brazilca Silve.

“Trebali smo doći u dvoranu točno u 15 sati i u 15 sati me nazvao izvršni do-predsjednik WSOF-a, Ali Abdel-Aziz, rekavši da mi nudi veliku priliku.”, izjavio je Teddy. “Nazvao sam menadžera i razgovarao s timom. Odlučili smo da nemamo što izgubiti i prihvatili smo tu priliku. Mogu nokautirati bilo koga na svijetu, pa zašto ne?” 

Teddy je poslije priznao da je vrijeme između njegovog razgovora s Abdel-Azizom i početka prve runde bilo najnapetije vrijeme u njegovog života.

“Nikad nisam bio ovako nervozan prije borbe. Mislim, bio sam nervozan i prije borbe dok sam se trebao boriti s Jakeom Heunom. Znao sam da će to biti dobra borba i da bih je lako dobio. Ali nisam ni došao i Thiago Silva mi je postao protivnik doslovno tri sata prije meča. Pomislio sam: ‘Što učiniti’?”, izjavio je Holder.

“Misliš o svojoj karijeri, ali i o drugoj strani isto. To je Thiago Silva koji ima 16-3 skor, bivši UFC-ovac koji bi i sad bio u UFC-u da nije imao problema sa zakonom. To je jednostavno jedna od onih dvojbi o kojima nema puno razmišljanja.”

To je bila noć iz snova za Holdera, koji se prije MMA-ja bavio nogometom, a posljednji put se borio prije 19 mjeseci. Trebao se boriti protiv Jakea Heuna u turniru četvorice, od kojih će jedan od njih imati priliku postati prvi povijesni prvak u poluteškoj kategoriji WSOF-a.

“Uzbuđen sam.”, rekao je Holder za MMAFighting.com. “Još nisam “probavio” sve ovo. Govore mi da moram ići u bolnicu na pregled, ali trenutno skačem od sreće u sebi. Bila je to velika prilika i drago mi je da sam pobijedio.”

“Nakon meča sam došao do Silve i rekao mu: ‘Ti si legenda čovječe.'”, otkrio je Holder. “Morate mu priznati njegova postignuća. Takav je kakav je. Stvarno mi je bila velika čast boriti se s njime. Poštujem ga. Nitko me nije udario snažnije od Thiaga. Nadam se da će se vratiti pobjedama i da će ostvariti dobar uspjeh u WSOF-u.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI