Tatami – savršena podloga za velike i male!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.12.2012 12:07h Autor:

Tatami u ponudi Fight Stuffa

Kad čujete riječ tatami što vam prvo padne na pamet? Borilište? Da, tatami primarno jest podloga za borilačke sportove, ali postoji i niz drugih namjena za koje se tatami može koristiti. Među njima je i podloga za pod za dječje sobe, gdje će dijete biti znatno zaštićenije od mogućnosti od udaraca, padova i ozljeda.

U ponudi Fight Stuffa su tatami strunjače koje se slažu u puzzle, debljine 1,5 i 2,5 cm. Tatami strunjače su idealne su za borilišta u karateu, taekwondo-u, kickboxingu a upotrebljavaju se i kao podloge za ringove te kao podloge u dvoranama, školama i sl.

Zbog svog puzzle oblika, ovaj tatami je lak za slaganje, a i smanjena je mogućnost klizanja i razdvajanja, što je također iznimno važno za prostore u kojima borave djeca. Također, tatamijem je jednostavno rukovati, ali i složiti. Reljefna površina umanjuje klizanje, pa je i spriječena opasnost od padova što je posebno važno u dječjim sobama ili igraonicama.

Namjena tatamija i ponudi Fight Stuffa:
– aerobic, karate, judo, jiu jitsu, hrvanje, dječje igraonice, dječje sobe, školske dvorane, rehabilitacijski centri i sl.

Održavanje tatami strunjača je izrazito jednostavno: površine prebrišite vlažnom krpom ili sredstvom za dezinfekciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI