Sylvia: Za meč protiv Fedora sam dobio gotovo milijun dolara (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.02.2012 05:24h Autor:

Tim Sylvia

Bivši UFC-ov prvak Tim Sylvia nastavlja s kampanjom za povratak natrag u najjaču svjetsku MMA promociju.

Nakon što je prije nekoliko dana izjavio kako bi pobijedio više od 80 posto trenutačnih teškaša u UFC-u, Syliva je u svom drugom video ipak zauzeo malo ili bolje rečeno mnogo, skromniji pristup. Dakako, razlog je taj što ga je čelnik promocije Dana White u međuvremenu poklopio ustvrdivši da Tim definitivno više nije materijal za UFC. U pomalo ispovjednom klipu, “Manijak” je pokušao objasniti nokaut protiv Rayja Mercera, ali i razlog zbog kojeg je u posljednjih nekoliko dvoboja u kavezu izgledao pretilo i nespremno.

“Ne znam što se dogodilo u tom meču. Trebao sam ga srušiti dolje, no bio sam bahat. Htio sam ostati u stojci s njim. Vidjeli ste što se događa kada to napravite protiv tako kvalitetnog boksača”, objasnio je Sylvia dodavši i nekoliko riječi o svojoj težini…

“Lijenost. Ništa više. Nisam bio u UFC-u, gdje sam htio biti i postao sam lijen, bahat i arogantan. Htio sam lako riješiti sve svoje protivnike nokautom. A dvoboj protiv Abea Wagnera nisam trebao niti prihvatiti. Deset dana ranije sam dobio prvo dijete. Sina. Bio sam u bolnici sa svojom djevojkom. Iskreno, borba niti nije trebala biti zaustavljena. U prošlosti sam se vraćao nakon takvih nokdauna. Od tog meča je sve u najboljem redu.”

UFC-ov nekadašnji prvak je objasnio i razlog odlaska iz UFC-a.

“Ostala mi je jedna borba u ugovoru, no htjeli su me staviti u uvodni dio programa. Nisam pristao. U međuvremenu mi je ponuđeno gotovo milijun dolara za meč protiv Fedora. Mislio sam da ću ga pobijediti i vratiti se u UFC. Znate i sami kako je to završilo. Sve je dio posla, događa se”, zaključuje Syliva na kraju uz znakovito:

“Želim završiti karijeru u UFC-u. Novac mi nije bitan. Borit ću se za bilo što.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI