Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sylvia: Cormier će pobijediti Mira, a od mene bi izgubio! | Fight Site

Sylvia: Cormier će pobijediti Mira, a od mene bi izgubio!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.08.2012 08:51h Autor:

Tim Sylvia

Tim Sylvia još uvijek nije prebolio priliku da odradi u Strikeforceu meč protiv Daniela Cormiera. Iako se činilo da je sve dogovoreno, u Zuffi su se u posljednji trenutak predomislili te su odabrali Franka Mira.

Neočekivani osvajač teškaškog Grand Prixa u Strikeforceu, Daniel Cormier, definitivno predstavlja jedno od najugodnijih iznenađenja u posljednje vrijeme kad su u pitanju borci teži od 93 kilograma, a pred njim je posljednji meč u Strikeforceu prije prijelaska u UFC.

Prema prvotnim neslužbenim najavama protivnik mu je trebao biti nekadašnji UFC-ov borac Tim Sylvia, no iako su već svi mediji najavili njihov meč, ubrzo je objavljeno da je priča propala te da su se u Zuffi odlučili jednog borca poslati na privremeni rad u Strikeforce samo zbog te prilike.

Meč protiv Cormiera tako će odraditi Frank Mir, a Sylvia se još uvijek nije s time potpuno pomirio.

"Mislim da su imali problema u pronalasku protivnika za Cormiera, pa su pitali mene i mi smo prihvatili meč, a onda su nakon toga ipak uspjeli nagovoriti Mira da prihvati borbu, jer vjerojatno njega smatraju primjerenijim protivnikom. Vjerujem da žele vidjeti Cormiera kao pobjednika i tako će vjerojatno i biti, dok bi od mene izgubio. Frank je možda bolji u parteru od mene, ali ja imam savršenu obranu od rušenja. Moja stand-up tehnika bi opasno ugrozila Cormiera", smatra Tim.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI