Svi žele Jonesa- Frank Mir i Jake Shields zainteresirani za grappling meč s “Bonesom”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.12.2016 11:41h Autor:

Jake Shields, Jon Jones & Frank Mir

Jon Jones je pod suspenzijom počeo dobivati više pozivnica za borbe nego dok je aktivan u UFC-u. Doduše, riječ je o čistim grappling mečevima, a sve je počelo s Jonesovim nedavnim pojavljivanjem na Submission Undergroound 2 priredbi gdje je završio MMA legendu, Dana Hendersona.

Jones je odmah nakon meča s “Hendom” počeo dogovarati nastup na SUG 3 priredbi u siječnju protiv Chaela Sonnena. Zatim se u priču ubacio bivši prvak srednje kategorije Luke Rockhold koji također želi Jonesa na toj priredbi, a sada su još dva borca pokazala interes, Frank Mir i Jake Shields.

Mir, koji trenutno služi dvogodišnju suspenziju, izrazio je želju za povratkom na grappling scenu, a meč s Jonesom mu se čini kao zabavna opcija.

“Svakako”, rekao je Mir o potencijalnom meču s Jonesom. “Jon i ja smo prijatelji stoga bi bilo zabavno natjecati se s njim. Slažem se s njegovim načinom razmišljanja. Biti spreman odmah se suočiti s nekim poput ‘Bucheche’ ili Vinnyja Magalhaesa u području koje nije vaša specijalnost”, rekao je Mir za Flocombat.

Shields je, baš kao i Rockhold, Jonesa prozvao izravno putem Twittera rekavši da bi mu bila čast natjecati se s njim, a za Flocombat je objasnio i zašto.

“Mislim da bi to bio jako zanimljiv meč. Jones je jedan od najboljih MMA boraca ikad i soba koju jako poštujem. Ne bih se žurio u MMA borbu s njim. Mislim, prihvatio bih je, zašto ne, ali u jiu-jitsu meč bih odmah skočio. Ja sam puno vještiji u BJJ-u, ali on ima veliku prednost u veličini i jiu-jitsu mu je sve bolji. Dobro je prošao protiv Dana Hendersona i bio bi to sjajan i zanimljiv meč. Bilo bi jako kompetitivno i nadam se da su ljudi zainteresirani da to napravimo.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI