Sutra Invicta 34! Pearl Gonzalez protiv Vanesse Porto za prvakinju muha kategorije

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.02.2019 12:06h Autor:

Pearl Gonzalez vs. Vanessa Porto

Invicta FC sutra će održati svoj 34. event, na kojem će dobiti novu prvakinju muha kategorije. Za taj vrijedni pojas borit će se Pearl Gonzalez i Vanessa Porto.

Najveća svjetska ženska MMA promocija upraznila je titulu do 57.5 kilograma nakon što je Jennifer Maia prešla u UFC. Neko vrijeme se čekalo na ugovaranje borbe za novu prvakinju, no onda se pojavila sjajna prilika i sutra će taj pojas napokon dobiti svoju novu vlasnicu.

Svoju priliku je s tri impresivne pobjede osigurala trenutno najpopularnija borkinja u promociji, Pearl Gonzalez. Ova djevojka je krajem 2017. usmjerena u Invictu nakon dva UFC poraza, s ciljem dodatnog kaljenja, prije povratka u Octagon. 2018. bila je vrlo aktivna pa je tako upisala spomenute tri pobjede, koje su njen omjer dovele do devet pobjeda i tri poraza. Očekivalo se kako će je UFC povući nazad u svoje redove, no ona je prije toga odlučila osvojiti Invicta pojas. Njime bi svakako po povratku u UFC bila relevantnija pa je to dobra odluka.

No, prije toga mora savladati jednu od težih protivnica, možda i trenutno najtežu na Invicta rosteru kategorije. To je Vanessa Porto (20-8). U pitanju je 34-godišnja Brazilka kojoj će ovo biti treći pokušaj dolaska do Invicta pojasa. Prvi put nije uspjela savladati Barb Honchak, dok je drugi put, tada za privremenu titulu, bolja od nje bila gore spomenuta Maia. Do nove prilike došla je s dvije pobjede prekidom u posljednjih borbama.

Osim ove borbe, vrlo zanimljivo će biti na turniru za iduću izazivačicu. Odmah će se održati oba polufinala. Milana Dudieva bori se protiv Karine Rodriguez, a DeAnna Bennett protiv Mirande Maverick. Cijeli program možete vidjeti ispod teksta.

Cijeli Invicta 34 event možete pratiti putem UFC Fight Passa.

Invicta 34 – Popis borbi

Vanessa Porto vs. Pearl Gonzalez
Milana Dudieva vs. Karina Rodríguez
DeAnna Bennett vs. Miranda Maverick
Tracy Cortez vs. Erin Blanchfield
Faith McMah vs. Helena Kolesnyk
Victoria Leonardo vs. Jamie Milanowski
Courtney King vs. Holli Salazar
Caitlin Sammons vs. Christina Ricker

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI