Suprug Paige VanZant potpisao za hrvatski Final Fight Championship!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.10.2018 13:30h Autor:

Austin Vanderford i Paige VanZant

Final Fight Championship u svoje je redove doveo do sada možda i najzanimljivije ime. Novi član hrvatske borilačke promocije s adresom u Las Vegasu je Austin Vanderford, MMA javnosti poznat kao suprug najpopularnije borkinje svijeta, Paige VanZant.

U pitanju je 28-godišnji momak s Alaske, koji trenira u Gracie Barra dvorani u Portlandu, gdje je i upoznao svoju suprugu, preko koje su ga MMA fanovi zapravo i otkrili. No, to ne znači da Austin nije sjajan borac. U pitanju totalno suprotna situacija od toga. Riječ je o neporaženom borcu na korak od UFC-a i možda bi mu baš FFC ring trebalo biti borilište gdje će taj korak napraviti.

Vanderford je do sada upisao pet profesionalnih nastupa te četiri amaterska i u svim tim borbama je upisao pobjedu. Posljednji nastup imao je ovog ljeta, kada je došao kao autsajder nastupiti na Dana White’s Tuesday Night Contender Seriesu, no iznenadio je pobjedom u drugoj rundi nad Angelom Trevinom. Bivšeg timskog kolegu svoje supruge ugušio je u drugoj rundi, no Dana White mu ipak nije uručio UFC ugovor, unatoč tome što ga je maksimalno pohvalio za nastup. Vanderford je tako svakako među onim borcima koje UFC matchmakeri prate te kojima u slučaju dobrih nastupa i rezultata svakako slijedi poziv u najveću svjetsku promociju.

U Final Fight Championshipu debitirati će 19. listopada, odnosno sada u petak, kada će mu se suprotstaviti Edmilson Freitas (7-2) iz Brazila. Austin je prije nekoliko dana odradio foto session tijekom kojeg je najavio borbu u Las Vegasu, a sada se zna i kako će to biti na FFC 32 eventu. Preko njegove supruge, trenutno najpopularnije borkinje svijeta, koju na Instagramu prati gotovo dva milijuna ljudi, sigurno će i FFC dobiti veliku pažnju, što je svakako velika stvar za promociju. Austin inače nastupa u velter kategoriji, koja je prošlog vikenda u Benu Egliju dobila svog novog FFC prvaka.

View this post on Instagram

Cool photo shoot with @mattburn_photography for my fight in January with @dominate_fc ALSO fighting next weekend October 19th in Las Vegas

A post shared by Austin Vanderford (@austinv170mma) on

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI