Superteškaš doživio poraz “metodom povraćanja” (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.07.2017 21:36h Autor:

screenshot

Izvjesni Sean Needham dugo će pamtiti svoju prvu amatersku MMA borbu, u kojoj je doživio pobjedu tako što je njegov protivnik, koji je do tada apsolutno dominirao, povratio po kavezu.

Video borbe nam donosi Flocombat, a ona se održala na jednom malom eventu, u vrlo lijepom dekoru. Pod vedrim nebom, odmah uz obalu, u kavezu su se našla dva superteškaša, koji se baš ne mogu pohvaliti nekom tehničkom potkovanošću. Onaj iskusniji, imena Jesse Reasoner, do tada je imao skor 2-4, dok smo za Needhama već spomenuli kako je u pitanju MMA debitant.

U samoj borbi se vidjelo kako je Reasoner iskusniji te da s druge strane ima borca koji je vjerojatno zalutao u kavez, s ciljem da zaradi pokoji dolar honorara. Ali, on će svoju prvu borbu zapamtiti i po pobjedi, budući da je njegov protivnik, kao što možete vidjeti u videu, tijekom svoje dominacije, povratio po kavezu. To je dovelo do automatske diskvalifikacije, čime Reasoner postaje vlasnik amaterskog skora 2-5. Ovi momci su daleko od profesionalaca, reklo bi se s razlogom.

Objavu dijeli FloCombat (@flocombat)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI