“Super Sage” najavio pakleni plan: Postat ću MMA, kicboxing i Muay Thai ONE šampion!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.12.2018 09:37h Autor:

Sage Northcutt

Prije nekoliko godina UFC je htio graditi čitavu svoju budućost na njemu, danas će to činiti azijski ONE Championship. Radi se o nekoć najmlađem UFC-ovcu, Sageu Northcuttu, koji je elitnu promociju odlučio zamijeniti onom najbrže rastućom.

U razgovoru za MMAFighting Amerikanac je otkrio vrlo ambiciozan plan koji podrazumijeva osvajanje ONE-ove titule. Ali ne samo u MMA konkurenciji, “Super Sage” planira postati ONE prvak i u kickboxingu i u Muay Thaiju.

“To je jako cool, to što nemaju samo MMA, nego imaju i Muay Thai i kickboxing. Tako da želim biti prvak u MMA-ju, ali želim biti i prvak u Muay Thaiju i kicboxingu. Želim osvojiti sve. Mislim da je ONE savršena platforma za mene jer mogu demonstrirati sve svoje različite kvalitete. I mislim da mogu osvojiti pojaseve u sve tri discipline. Ovo je savršena organizacija za mene”, pojašnjava Northcutt koji je iz UFC-a otišao nakon najboljih rezultata u dosadašnjoj karijeri i niza pobjeda.

No, ugovor je završio, a Northcutt nije bio zadovoljan financijskim dijelom. UFC nije želio popustiti pa su se strane razišle. ONE je jedva čekao ovakvu priliku te je propmtno zgrabio američku zvijezdu.

“Uvijek sam bio otvoren i za druge opcije. Znao sam da ću nakon meča protiv Zaka Ottowa imati period od 90 dana za pregovore. Nisam bio siguran hoće li UFC odmah prići s ponudom i pokušati ponuditi više od neke druge promocije ili će čekati svih devedeset dana”, objašnjava Northcutt, ali odmah dodaje da je jedan put u Aziju promijenio sve.

Tada je već odlučio da želi ONE.

“Bilo je svršeno. Mnogo ljudi koji prate njihove borbe su mi rekli kako ONE možda nije velik kao UFC, ali da njihove evente prati i do 35 milijuna ljudi. To je nevjerojatno, to je strašno. Kada osvojiš ONE titulu, gledaju te milijuni, a u areni padaju zlatne konfete po kavezu. To mi je bilo cool.”

U ovom trenutku se ne zna kada bi Northcutt trebao debitirati za ONE. U nastavku pogledajte čitav intervjuu za “The MMA Hour”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI