Sudac McCarthy: Volio bih ljude koji kažu da je borba bila namještena staviti u Ortizovo gušenje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 11:47h Autor:

Bellator 170

Pobjedu Tite Ortiza nad Chaelom Sonnenom na Bellator 170 priredbi prošlog vikenda pomalo su zasjenile optužbe da se radilo o namještenoj borbi. U svojem posljednjem posjetu kavezu Ortiz je završio Sonnena gušenjem u prvoj rundi, no mnogi tvrde da je zahvat bio preslab da bi Sonnena zaista natjerao na predaju. S kritikama se ne slaže dežurni sudac te večeri, veteran John McCarthy, koji ima savršeno, ali teško ostvarivo, rješenje kojim bi otklonio sve sumnje.

“Volio bih da mogu uzeti sve te ljude koji tvrde da je borbe bila namještena i reći,’Dobro, sad ću vas staviti u taj zahvat u kojem je on bio i želim da ga osjetite. Želim da vidite koliko je Tito Ortiz zaista snažan. Želim da osjetite pritisak pod kojim je Chael bio.’ Vidite čak i na snimci kako mu je ljubičasto lice bilo”, rekao je McCarthy za MMA Junkie.

“To gušenje ne možemo nazvati savršenim. Nije savršeno. Na jednoj je strani vrata. Ali vjerujte mi, na jednoj strani počinjete zatvarati jednu karotidnu arteriju i to će vas uspavati samo što će trebati više vremena.”

Ortiz je pustio Sonnena iz zahvata tek nakom što se McCarthy umiješao i gurnuo palac u Ortizov dušnik.

“Ne želim ozlijediti Tita, ali ako ste neposlušni i pokušavate ozlijediti Chaela, moj posao je da ga zaštitim. Ako želite biti glupi onda ćete osjetiti nešto nelagodno.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI