Sudac Beltran diskvalifirao borca zbog namjernog forsiranja partera (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.06.2014 18:25h Autor:

Mike Beltran

Zanimljiva situacija dogodila se na posljednjem eventu organizacije Resurrection Fighting Alliance. Naime, sudac Mike Beltran diskvalificirao je borca koji je odbijao stand up borbu i namjerno padao u parter.

Mike Beltran je jedan izuzetno zanimljiv sudac. Osim neobičnog izgleda, vrlo često u centar pažnje dolazi nekim nesvakidašnjim, no vrlo često pohvalnim, odlukama, a jedna od njih dogodila se i na RFA 15 eventu, organizacije Resurrection Fighting Alliance, koja u posljednje vrijeme služi kao organizacija iz koje UFC regrutira borce.

Naime, u borbi između Sama Toomera i Daniel Aguiara, Beltran je diskvalificirao Aguiara zbog odbijanja borbe. Aguiar je nekoliko puta, nakon vrlo slabih udaraca, padao u parter gdje je pozivao svog protivnika na borbu. Čak nekoliko puta je bio upozoren od strane Beltrana, koji ga je pozvao da se ustane, a nakon što je isto napravio i nakon posljednje opomene, Aguiar je bio diskvalificiran i pobjeda je pripala njegovom protivniku.

Kako je izgledala ta borba te ovaj zanimljiv potez suca Beltrana pogledajte u videu, gdje je i sam Beltran svoju odluku objasnio u emisiji InsideMMA.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI