Straus i Pitbull točni na vaganju i spremni za svoju četvrtu međusobnu borbu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.04.2017 00:56h Autor:

Straus vs. Pitbull

Odrađeno je vaganje za Bellator 178 te je sve spremno i službeno, nakon što su Daniel Straus i Patricio Freire zadovoljili potrebnu težinu te su spremni za svoj četvrti okršaj.

Nakon što ga je u studenom 2015. godine uspio pobijediti i po drugi puta osvojiti titulu Bellatorov prvaka perolake kategorije, Daniel Straus svoju prvu obranu ponovno će imati protiv Patricia Freirea i to godinu i pol dana kasnije. Četvrti duel ova dva fenomenalna borca je služben za titulu prvaka, nakon što su obojica prošli vaganje. Freire će pokušati po treći put savladati Strausa i dokazati ono što i dan danas tvrdi, da je zapravo pobijedio i prošlu borbu, ali da suci to tako nisu vidjeli.

Osim najvećeg rivaliteta unutar cijele promocije, na glavnom programu nalazi se i potencijal buduća ženska zvijezda, Ilima-Lei MacFarlane, koja bi pobjedom protiv Jessice Middleton možda konačno potvrdili taj svoj potencijal. Na eventu se bori i najveći talent muške perolake, A.J. McKee, koji bi pobjedom mogao doći do napada na titulu, dok bi sa svih strana trebalo sijevati u borbi Saada Awada i Ryana Quinna.

Bellator 178 možete pogledati ekskluzivno na Fight Channel PPV u noći s petka na subotu.

Bellator 178 – Rezultati vaganja glavnog programa (u lbs)

Daniel Straus (145) vs. Patricio Freire (144)
Ilima MacFarlane (126) vs. Jessica Middleton (126)
Dominic Mazzotta (146) vs. A.J. McKee (146)
Saad Awad (164.5) vs. Ryan Quinn (164.5)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI