Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Što se događa s novogodišnjim RIZIN-om? Cro Copa i dalje nama na popisu, ali niti drugih “nejapanskih” boraca | Fight Site

Što se događa s novogodišnjim RIZIN-om? Cro Copa i dalje nama na popisu, ali niti drugih “nejapanskih” boraca

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.11.2018 17:46h Autor:

Mirko Cro Cop Filipović

Nešto se čudno događa u japanskoj borilačkoj promociji RIZIN FF vezano uz njihovu iduću priredbu, koja je ujedno i najbitnija u čitavoj godini.

Baš kao što to tradicionalno čine i druge japanske borilačke promocije, i RIZIN se odlučio na mega event koji svake godine pada na 31. prosinac. Ove godine bi to trebao biti RIZIN 14, koji se održava u legendarnoj Saitama Super Areni u Saitami (Tokio).

No, čini se kako popis borbi ne napreduje onako kako su svi očekivali. Mnogi od boraca koji su tijekom godine najavili nastup na završnoj RIZIN-ovoj priredbi, u ovom trenutku nisu na popisu borbi. Dapače, osim Floyda Mayweathera, koji bi trebao sudjelovati u egzibicijskom meču protiv Tenshina Nasukawe, te Darona Cruickshanka, bivšeg UFC-ovca koji je također na listi, nema drugi “nejapanskih” imena. To je vrlo slabo i vrlo razočaravajuće za sve, osim za japanske borilačke fanove.

Pa tako za sada nema niti najave da će nastupiti naš Mirko Cro Cop Filipović, o čemu se govori još od prošlogodišnjeg Mirkovog meča protiv Tsuyoshija Kohsake, koji se održao baš 31. prosinca. Cro Cop je nastupio i godinu dana ranije na istoj prigodi – ovaj put na Grand Prixu kada je u tri dana (od 29. do 31. prosinca) svladao Lawala, Baruta i na koncu Aliakbarija u finalu.

Bila bi prava šteta  ukoliko RIZIN dodatno ne nakrca svoj popis borbi jakim imenima. A posebna šteta bi bila da na RIZIN-u 14 ne vidimo legendarnog Cro Copa!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI