Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Stipe Miočić će biti UFC prvak” | Fight Site

“Stipe Miočić će biti UFC prvak”

Ostale vijesti 10.02.2012 13:03h Autor:

Stipe Miočić vs. Paul Barry (Sherdog.com)

U vrlo zanimljivom odabiru 25 perspektivnih boraca koji bi trebali osvojiti UFC titulu prije kraja karijere, našao se i hrvatsko američki borac Stipe Miočić.

Odabir je napravio novinar Bleacherreporta Alex Ballentine. Ono što nas još više veseli jest da je Miočić u uglednom društvu Alistaira Overeema i Daniela Cormiera, a samo ova trojica boraca odabrana su iz teškaške divizije.

Miočića su u objašnjenju svog odabira nazvali potencijalnom zvijezdom koja je već u prvom UFC dvoboju i pobjedi protiv Joeyja Beltrana izgledala vrlo dobro.

“Stipe je odlično potkovan borac na svim područjima s posebno moćnim udaračkim tehnikama. U ovoj diviziji samo par pobjeda te može dovesti vrlo visoko, a Miočić je definitivno borac na kojeg treba posebno pripaziti i koji će sigurno biti izazivač za naslov kroz nekoliko godina. Ukoliko prije kraja karijere uzme UFC-ovo ‘zlato’ ne bi se radilo o nikakvom velikom iznenađenju”, stoji u objašnjenju.

Stipu ćemo u akciji gledati već za nekoliko dana kada na UFC on Fule priredbi stane nasuprot Philipa de Friesa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI