Stigle prve brojke Bellatorove gledanosti Grand Prix vikenda i nisu bajne

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.10.2018 10:07h Autor:

Ryan Bader i Fedor Emelianenko

Bellatoru se strategija da dva dana zaredom organizira dvije polufinalne Grand Prix priredbe (Bellator 207 i Bellator 208), obila o glavu kada govorimo o gledanosti. Prve brojke koje su stigle u utorak pokazuju kako je gledateljima ipak bilo previše dvije večeri zaredom provesti uz Bellator i MMA.

Pa je tako “nastradao” prvi polufinalni meč između Ryana Badera i Matta Mitrionea. Daleko od toga da se radi o jako lošim brojkama po današnjem standardu za ovu kompaniju, ali vjerujemo da je Scott Coker očekivao ipak nešto bolju gledanost. Pa je tako prvi polufinalni meč ostvario gledanost od 416 tisuća na Paramount Networku. Iako se na prvi pogled radi o niskoj brojci u odnosu na gledanost prije 2018. godine, zapravo  je to najbolji rezultat u četiri posljednja mjeseca.

Druga polufinalna večer je bila uspješnija. Meč Fedora Emelianenka i Chaela Sonenna je pogledalo 521 tisuća gledatelja. To je najbolji rezultat još od 29. stravnja kada je Rus svladao Franka Mira u četvrtfinalu istog natjecanja, što je pogledalo 581 tisuća gledatelja na Paramountu i još 169 tisuća na drugim platformama.

Usporedbe radi, četvrtfinale Sonnena i Jacksona je ostvarilo puno boljih 770 tisuća (+161 000) što pokazuje da iako izlizani, stari heroji poput “Rampagea” i dalje privlače publiku u SAD-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI