STIGLA NOVA UFC ljetna kolekcija u Fight Stuff!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.07.2013 21:10h Autor:

UFC kolekcija

Spremate se za godišnji odmor ili već uživate u ljetu? Fight Stuff, "najjača" internetska trgovina u regiji odnedavno je bogatija za novu UFC Ljeto 2013 kolekciju odjevnih predmeta!

Sigurni smo da ćete u novoj UFC-ovoj kolekciji pronaći nešto za sebe, te da ćete u novoj UFC majici biti sigurno zapaženi ovoga ljeta!

U Fight Stuffu provjerite novu ponudu "UFC Summer 2013" iz koje ćete, sigurni smo, pronaći nešto za sebe ili nekoga sebi dragog. U ponudi je više vrsta UFC majica kratkih rukava. Cijelu kolekciju majica možete pogledati OVDJE. Osim majica kratkih rukava, nova kolekcija obiluje i novim majicama s kapuljačom koje možete pogledati OVDJE. Osim majica, Fight Stuff je bogatiji i za nove modele UFC-ovih kratkih hlača i dugih hlača za trčanje

S obzirom na novu kolekciju, stara kolekcija UFC Merchandisea odsad je povoljnija za kupce u Fight Stuffu. Uveli smo veliki popust od čak 35% u Fight Stuff trgovini na staru kolekciju UFC Merchandise. Pronađite nešto za sebe iz proljetne kolekcije, broj artikala je ograničen i popust traje do isteka zaliha.

Budite najbolji, nosite UFC!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI