Stanić na Super Kombatu protiv Bogdana Stoice!

Ostale vijesti 07.05.2012 11:09h Autor:

Ivan Stanić (OFC)

Dvostruki svjetski muay thai prvak (W.B.C. & King of the Ring) i borac Opatija Fight Cluba, Ivan Stanić, naći će se već ovog vikenda pred jednim od najvećih izazova u svojoj karijeri. OFC-ov borac u subotu 12. svibnja u Rumunjskoj će se u glavnom meču večeri na priredbi Super Kombata boriti protiv sjajnog Rumunja Bogdana Stoice!

Na drugoj po redu Super Kombatovoj priredbi ove godine koja će se ovog puta održati u Cluj Napoci u Rumunjskoj, osim nekoliko revijalnih prestiž mečeva, nastavit će se i Super Kombatov World Grand Prix turnir.

Bilo je planirano da se Bogdan Stoica bori za Super Kombat titulu svjetskog prvaka u kategoriji do 85 kilograma, no meč protiv našeg Stanića ipak će biti u kategoriji do 91 kg.

“Tek sam prije dva dana saznao da ću se boriti protiv Bogdana Stoice, no to mi ne predstavlja problem. Uvijek naporno treniram, tako da sam i za borbu u Rumunjskoj maksimalno spreman. Neću previše kalkulirati, zanima me samo pobjeda. Siguran sam da će to biti odličan meč”, rekao je Stanić.

Bogdan Stoica u dosadašnjoj karijeri samo je jednom doživio poraz i to prošle godine kada je morao predati meč u drugoj rundi zbog ozljede noge. U svih preostalih 33 borbi je slavio, a njih čak 26 je završio prekidom. Stanić u ovaj meč ulazi sa skorom od 15 pobjeda, šest poraza i jednom neriješenom borbom.

Spomenimo i da će se na istoj priredbi protiv Bogdanova brata, Andree Stoice, boriti Rodney Glunder kojeg je naš Stanić pobijedio 2011. godine jednoglasnom sudačkom odlukom u meču za King of the Ring titulu svjetskog prvaka na priredbi Opatija Fight Night 3.

Cijela priredba moći će se uživo pratiti na Eurosportu. OFC poziva sve na zajedničko gledanje priredbe u subotu u 21 sat u X caffe (bivši Barbarosa bar) u Opatiji!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI