Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Srpska MMA zvijezda Sanja za deset dana opet u Indiji! | Fight Site

Srpska MMA zvijezda Sanja za deset dana opet u Indiji!

Ostale vijesti 28.03.2012 12:13h Autor:

Sanja Sučević

Prva zvijezda MMA scene susjedne Srbije trenutno je Sanja Sučević koja je prije manje od 20 dana slavila na prvoj priredbi nove MMA organizacije Super Fight League u Indiji.

U zaista fantastičnom meču Sanja je polovicom druge rudne uspjela s leđa ugušiti dotad neporaženu Ukrajinku Lenu Ovchynikovu te je to bio jedan od mečeva koji je privukao najviše pažnje s priredbe u čijoj su se glavnoj borbi sučelili gorostasi James Thompson i Bob Sapp.

Sanja se već 07. travnja ponovno bori u Indiji, a i ovog puta protivnica joj zasad ne zna za poraz. Radi se o Amerikanki Bethany Marshall koja je slavila u sva svoja četiri dosadašnja meča.

Amerikanki bi možda problem mogao predstavlajti zamor s obzirom da je posljednju borbu odradila protekle nedjelje kad je u Norfolku u Virginiji na priredbi M-1 Challenge slavila subimissionom.

Koliko su u Indiji oduševljeni posljednjom Sanjinom borbom potvrđuje i činjenica da će biti posljednja borba prije glavnog meča večeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI