Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Srbinu povjeren težak zadatak vraćanja hrvanja na Olimpijske igre! | Fight Site

Srbinu povjeren težak zadatak vraćanja hrvanja na Olimpijske igre!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.02.2013 11:54h Autor:

Hrvanje na Olimpijskim igrama

Borilački svijet još uvijek je u šoku nakon što je prije nekoliko dana objavljena zaista nevjerojatna informacija o izbacivanju hrvanja s Olimpijskih igara od 2020. godine. U Svjetskoj hrvačkoj federaciji zbog toga je bez svoje funkcije ostao predsjednik Raphael Martinetti.

On je očekivano dao ostavku tijekom godišnjeg sastanka FILA-inih čelnika na Tajlandu, a da to nije učinio sam, vjerojatno bi bio smijenjen nakon jedne od najgorih vijesti u povijesti tog sporta.

Odmah je tom prilikom odabran i nasljednik Martinettija, a radi se o Nenadu Laloviću iz susjedne Srbije, kojem je tako prvenstveno povjeren iznimno težak zadatak vraćanja hrvanja među olimpijske sportove.

S tom svrhom je osnovano i novo radno tijelo koje upravo taj zadak ima ispred sebe. Njegovi članovi su proslavljeni hrvači Jim Scherr (SAD), Aleksandar Kareljin (Rusija) i Pedro Gama Filho (Brazil) koji je predsjednik Brazilskog hrvačkog saveza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI