Sramotna odluka u borbi za Invicta prvakinju, borkinja iz Finske brutalno pokradena! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.07.2018 16:45h Autor:

Grussander vs. Frey

Invicta je jučer odradila svoj 30. event na kojem je trebalo okruniti novu prvakinju atom kategorije. Nakon 25 minuta borbe, svi su bili sigurni kako će pojas biti stavljen oko pasa finske borkinje Minne Grusander, no suci su na veliko iznenađenje presudili u korist Jinh Yu Frey.

Ukratko, bila je to borba u koju je Frey ušla kao favoritkinja, a osim toga je i jedna od najomiljenijih borkinja među fanovima Invicta promocije. No, nije izgledala dobro, odnosno ponovno je pokazala nervozu sličnu onoj kada se prvi put borila za naslov najbolje borkinje svijeta do 48 kilograma težine.

Borba je bila vrlo zanimljiva, gdje je Grusander gotovo u potpunosti dominirala sve do par situacija kada bi Frey došla u dobru poziciju, poput gušenja u trećoj rundi kojim je umalo završila borbu. Ipak, nije pronalazila pravi odgovor na brzinu svoje protivnice i primila je jako puno štete u stand upu, dok je podosta puta bila i srušena, no tu je i ona imala svojih uspješnih napada. Ipak, nakon što je borba bila gotova, svi su bili sigurni da je Finkinja napravila dovoljno, uključujući komentatore, ali i sam kut od Frey, budući da su bili pokislih lica. Nakon proglašenja pobjednice, iznenadila se i predsjednica promocije, Shannon Knapp, koja je već krenula staviti pojas finskoj borkinji te je još s nevjericom pogledala prema najavljivaču, kao da ga pita je li siguran u ono što je pročitao. Niti publika u dvorani nije pozdravila ovu odluku, a kakvi su komentari fanova po forumima, bolje da ne prenosimo.

Ukupno je održano osam borbi, među kojima je posebno zanimljiva bila sunaslovna. Borkinja perolake kategorije, Felicia Spencer, savladala je favoriziranu novakinju Helenu Kolesnyk te je nakon toga prozvala bivšu prvakinu Megan Anderson, koja je došla u kavez te je prihvatila borbu i pozvala UFC da istu ugovore za event u australskom Adelaideu. Sve najbolje trenutke možete pogledati u videu ispod teksta, no ekipa iz Invicte se malo pobrinula oko prikaza glavne borbe, vjerojatno i radi vlastite sramote.

Invicta 30 – Rezultati

Jinh Yu Frey def. Minna Grusander – jednoglasna sudačka odluka
Felicia Spencer def. Helena Kolesnyk – SUB (R2 1:47)
Heather Jo Clark def. Kinberly Novaes – jednoglasna sudačka odluka
Brogan Walker-Sanchez def. Miranda Maverick – jednoglasna sudačka odluka
Stephanie Geltmacher def. Kerri Kenneson TKO (R1 3:32)
Alesha Zappitella def. Jillian DeCoursey – jednoglasna sudačka odluka
Alyse Anderson def. Stephanie Alba – SUB (R2 3:12)
Erin Blanchfield def. Brittney Cloudy – podijeljena sudačka odluka

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI