Sramotna gesta prema ‘beživotnom’ protivniku zasjenila nokaut za pamćenje bivšeg UFC-ovog borca: ‘Ne znam zašto sam to učinio’ (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.05.2018 17:06h Autor:

Daron Cruickshank vs Koshi Matsumoto (screenshot)

Bivši UFC-ov borac Daron Cruickshank prekinuo je danas niz od dva uzastopna poraza. 32-godišnji Amerikanac brutalnim je nokautom u prvoj rundi zaustavio Shooto prvaka Koshija Matsumotoa, ali puno se više od spektakularnog finiša priča o njegovoj sramotnoj gesti kojoj su svjedočili svi gledatelji Rizinove priredbe.

Naime, Cruickshank je na današnjem eventu savršeno high kickom pogodio svog japanskog suparnika, pa mu zatim, onako onesviještenom, pokazao srednji prst. Ni sam Amerikanac nije svjestan zašto je to učinio, a čak je i na trenutak zbunio komentatore koji su se pitali jesu li možda nešto popustili u uvodu ove borbe.

“Ne znam zašto sam mu pokazao srednji prst na kraju borbe. Sada žalim zbog toga. Imam veliko poštovanje prema svom protivniku, Japancima i cijeloj Rizin organizaciji”, pravdao se Cruickshank na Instagramu nakon poteza koji je obilježio njegovu 19. pobjedu u karijeri.

Samo 9 sekundi trajao je najiščekivaniji meč Rizinove priredbe! Bivši izazivač još jednom potvrdio da UFC ima za čim žaliti (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI