Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sramota: Anthony Johnson opet pao na vagi! | Fight Site

Sramota: Anthony Johnson opet pao na vagi!

Ostale vijesti 25.05.2012 19:47h Autor:

Anthony Johsnon

“Vuk mijenja dlaku, no ćud nikada” – stara je narodna poslovica koja bi se mogla referirati na bivšeg UFC-ovca Anthonyja Johnsona.

Tamnoputi borac je, naime, danas opet pao na službenoj vagi za nastup na svom prvom Titan FC eventu koji bi se trebao dogoditi sutra protiv Davida Brancha. Ne samo da je pao, Johnson se opet obrukao baš kao i uoči meča protiv Vitora Belforta zbog čega je i dobio otkaz u američkoj promociji. Tada je umjesto potrebne 84 kile imao 89, a danas je težio tek jednu i pol kilu manje, odnosno 87.5. Dakako, razliku je bilo nemoguće skinuti pa je Amerikanac navodno pristao 4 tisuće dolara svoje plaće prepustiti Branchu samo kako bi sutra nastupio u meču koji je sada dogovoren u “catchweightu” do 97 kilograma.

U ovaj sramotan slučaj novog neprofesionalizma inače vrlo talentiranog borca, vezane su čak dvije anegdote. Prva je ona iz intervjua s Arielom Helwanijem od prije nekoliko dana kada je Johnson izjavio kako je siguran da će ovaj put zadovoljiti na vagi. Kaga ga je Helwani ponovno pitao, je li zaista toliko siguran, Johnson je kratko odgovorio:

“Da, ja sam uvijek siguran da ću proći.”

Druga anegdota vezana je uz video najavu na HDNet televiziji koja se ironično bazirala upravo na Johnsonovim problemima iz prošlosti s prekomjernom težinom. “Hoće li Johnson ovaj put proći na vagi?”, pitalo se u spotu.

Očito da ne…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI