Sprema li se borba Luke Jelčića i Vase Bakočevića?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.09.2018 10:00h Autor:

Luka Jelčić i Vaso Bakočević

Bellator je promocija koja se pokušava proširiti na što više dijelova svijeta. Prema tome, zanimljiva im je i naša regija, a na svom rosteru imaju dva popularna borca koji nastupaju u istoj kategoriji i više nego išta žele se potući u kavezu. Dakle, što se čeka?

Rivalitet uz međusobna prozivanja Luke Jelčića i Vase Bakočevića traje još od vremena kada su obojica bili članovi FFC-a. Više puta spominjao se njihov okršaj, ali nikada nije došlo do njega. U međuvremenu su im karijere otišle u drugim smjerovima, no sada su se našle tamo gdje je njihova međusbna borba vrlo realna opcija.

Kao što je navedeno u uvodnom odlomku, Bellator treba popularnost u što više dijelova svijeta, a borba Luke Jelčića i Vase Bakočevića bila bi ono što bi svakako stvorila određeni boom u regiji. Znajući kako su obojica britki na jeziku, nema sumnje kako bi se za najveći dio kvalitetne promocije, uz pomoć medija kao što je naš, pobrinuli sami.

Poznato nam je kako Jelčić ima ambiciju boriti se protiv Vase, kako je to više puta rekao te kako je također kontaktirao i s nekim ljudima iz Bellatora po pitanju toga, odnosno informacije koliko je to moguće. Vaso Bakočević je, tijekom gostovanja u Podcast Inkubatoru, također izrazio želju za tom borbom i Luka mu je svakako prvi pick. Sve je dakle osigurano za vrhunski regionalni duel i potpuno nije bitno gdje bi se borba održala. Uostalom, Vaso je sam izjavio kako je spreman otići na Lukin “domaći teren” u Irsku te tamo odraditi borbu.

Na Bellatoru je da prepozna koliko ovom borbom mogu dobiti, zapravo koliko više dobivaju nego da svakog od ova dva svoja člana upare s nekim borcem koji u našoj regiji ne znači gotovo ništa, kao što niti šira MMA javnost još uvijek ne zna za Luku i Vasu. A znate kada može saznati? Ukoliko se ugovori ova borba. Znači, Bellator, na vama je potez koji bi razveselio MMA javnost u regiji, a vjerojatno i vas, kada bi ste vidjeli što su ova dva borca spremni ponuditi u međusobnom ogledu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI