Spongu propala MMA borba, ne može dobiti vizu za SAD!

Ostale vijesti 30.04.2013 09:14h Autor:

Tyrone Spong

Jedan od trenutno najboljih K-1 boraca u teškoj kategoriji, Tyrone Spong, imao je u planu uskoro odraditi novu borbu po MMA pravilima u World Series of Fighting organizaciji kojoj se na čelu nalazi Ray Sefo, no čini se da do toga ipak neće doći zbog problema s dobivanjem vize za SAD.

Spong trenutno boravi u Nizozemskoj gdje redovito trenira, ali za MMA meč je inzistirao da se priprema isključivo u dvorani Blackziliansa na Floridi, čiji je najpoznatiji član Alistair Overeem, ali to prema svemu sudeći ipak neće biti moguće.

WSOF 3 na rasporedu je 14. lipnja, a kako viza za SAD još uvijek nije stigla, Spong je odlučio da ne želi ulaziti u oktogon ako pripreme ne može odraditi u Blackziliansu.

Njegov meč najavljen na Gloryjevom eventu samo osam dana kasnije ipak nije upitan, jer u slučaju borbe po K-1 pravilima nema ništa protiv odrađivanja priprema u Nizozemskoj. Dio MMA zajednice smatra njegovu odluku nekorektnom, a neki čak smatraju i da mu je Glory sugerirao takvu odluku kako se eventualno ne bi ozlijedio i morao otkazati nastup na njihovom eventu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI