Spong se ponudio da zamijeni Ortiza u Bellatoru?!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.10.2013 08:59h Autor:

Tyrone Spong

Nakon objave da je Tito Ortiz ozlijeđen te da neće moći sudjelovati u prvom Bellatorovom PPV eventu, krenula su nagađanja o mogućim zamjenama i ishodu glavnog meča večeri.

Prema svemu sudeći došlo je do otkazivanja PPV emitiranja, ali je fight card i dalje očuvan te će se ta priredba održati po planu.

U subotu tijekom ranog jutra po našem vremenu, jedan od najboljih kick boksača današnjice i WSOF borac se ponudio spasiti cijelu nemilu situaciju. Ukoliko bi došlo do ovog susreta, Tyrone Spong bi se borio protiv veterana MMA sporta Quintona "Rampagea" Jacksona.

Odgovor Jacksona na ovu vijest još nije poznata, ali se zato oglasio čelnik WSOF-a Ray Sefo. On u svim WSOF ugovorima stavlja stavku da njihovi borci mogu raditi MMA borbe samo i isključivo pod WSOF okriljem. Stoga, kako je poručio preko Twittera: "Oprostite, ali to se neće dogoditi".

Lopta je sada u rukama čelnika Bellatora Bjorna Rebneyja koji treba dozvolu od WSOF-a za ovaj meč. Hoće li do njega uopće doći, vidjet ćemo u narednim danima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI