Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Spong i Rampage u ratu! Hoće li se naći u kavezu? | Fight Site

Spong i Rampage u ratu! Hoće li se naći u kavezu?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.01.2014 10:21h Autor:

Tyrone Spong

Na MMA sceni potpuno neočekivano došlo je do novog verbalnog sukoba, a kako drukčije nego putem društvenih mreža. Twitter je i ovog puta bio pozornica očito raspoloženim borcima, ali malo je vjerojatno da će Tyrone Spong i Quinton "Rampage" Jackson imati priliku riješiti nesuglasice u kavezu.

Sve je započeo Spong svojim produženjem ugovora s World Series of Fighting organizacijom te je to odmah prokomentirao na Twitteru. "Rampage, upravo sam potpisao novi ugovor za WSOF, pa sad dogovori sa svojim šefom da odradimo borbu! WSOF protiv Bellatora!", napisao je Tyrone.

"Čujem da si dosta glasan, izazivaš me, a nisi ni u Bellatoru. Dođi ovdje ili jebeno ušuti. Priznajem ti da si dobar kick boksač, ali u MMA još nisi imao pravog protivnika", odgovorio je Rampage.

Nakon toga razvila se prava svađa, psovki nije nedostajalo, a na kraju vjerojatno do borbe neće ni doći, osim ukoliko jedan od njih zaista ne promijeni organizaciju za koju nastupa.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI