Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sperry pobijedio Renza Gracieja na ADCC-u u Nottinghamu! | Fight Site

Sperry pobijedio Renza Gracieja na ADCC-u u Nottinghamu!

Ostale vijesti 26.09.2011 07:42h Autor:

Mario Sperry

U jednoj od super borbi na proteklom vikendu održanom Svjetskom ADCC prvenstvu u Nottinghamu, Mario Sperry je pobijedio Renza Gracieja.

Obojica 44-godišnjaci i obojica bivši MMA borci pružili su publici mnogo u dvoboju prepunom energije i odličnih poteza. Sperry je bio ofenzivan tijekom cijele borbe i pokušavao je diktirati tempo, no fizički manji i inferiorniji Gracie se vrlo dobro držao i uspio je sačuvati 0:0 do kraja dvoboja. Uslijedili su produžeci u kojima je Sperry najprije izborio rušenja, a onda i prošao gard za konačnih 5:0.

“Renzo me iznenadio. Proučavao sam kako se bori i dosta je toga promijenio, pa sam i ja morao mijenjati neke stvari i strategiju. Odradio sam dosta oprezno i nisam želio riskirati”, izjavio je Sperry nakon dvoboja dodavši:

“Renzovo ime govori samo za sebe. Radi se o vrhunskom borcu i odličnom čovjeku. Jasno je bilo da će publika navijati za njega, no ja sam ovdje da bih prevladao sve prepreke.”

Rezna je malo iznervirao sklizak tatami.

“Bilo je teško boriti se jer je bilo previše sklisko. Činilo se kao da smo se borili u bazenu. Razlika u težini između njega i mene je također zakomplicirala stvari. Kada sam i pokušao nešto napraviti, onda bih se poskliznuo. Znoji se kao svinja, no bilo je zabavno”, kaže Renzo i dodaje da se nada skorašnjem povratku u MMA:

“Zagrijavam se, ovo bih mogao raditi cijelu noć.”

Napomenimo i to da je ulog u ovoj borbi bio čak 50 tisuća dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI