Spektakl za grappling sladokusce! Pogledajte cijeli Quintet 3 meč između Polarisa i 10th Planeta (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.10.2018 13:37h Autor:

Polaris vs. 10th Planet

Prošlog vikenda ljubitelji grapplinga mogli su pratiti Quintet 3 event, koji je ponudio niz spektakularnih okršaja. UFC Fight Pass donosi vam cijelu snimku polufinalnog ogleda timova Polaris i 10th Planet, koji su mnogi nazvali “finale prije finale”.

Ovaj duel zapravo je dobio taj naziv prije nego je Gordon Ryan uskočio u Team Alpha Male, kojem je na kraju doslovno sam donio pobjedu na Quintet 3 eventu. Trenutno najbolji grappler svijeta je u polufinalu, a zatim i u finalu, eliminirao po tri borca iz svake momčadi. No, prije nego je Ryan odradio još jedan od svojih fantastičnih performansa, održan je ovaj fantastični duel.

Ukoliko ne znate po kojem se principu Quintet održava, evo kratki opis. U pitanju je duel timova od po pet boraca, na ispadanje. Ukupna težina tima je maksimalno 420 kilograma, dok pojedinačne težinske restrikcije ne postoje. Prva dvojica ulaze u borilište te imaju osam minuta da dođu do predaje protivnika. Onaj borac koji ju ostvari ostaje na borilištu te mu se suprotstavlja idući borac po redoslijedu. Ukoliko u osam minuta ne bude prekida, oba borca su eliminirani te ulaze njihovi idući kolege. Ukoliko je razlika u kilogramima veća od 15 kilograma, borba traje četiri minute. Pobjednik je ekipa koja eliminira sve borce protivničke momčadi.

Meč Polarisa i 10th Planeta, koji je doveo te s klupe vodio njihov osnivač Eddie Bravo, bio je pravi spektakl, u kojem neće uživati samo izraziti poznavatelji grapplinga. Nećemo vam otkriti ništa o pobjedniku, samo ćemo vam reći kako su apsolutno svi dueli ovog meča završili prekidom, uz više različitih vrsta tehnika koje su borci upotrijebili. I ovaj meč je pravi put prema tome kako da više borilačkih fanova počne pratiti grappling natjecanja. Pregršt uzbuđenja koje nikako ne smijete propustiti!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI