Sparing sa “Cyborg” se isplatio: Ludi debi Gabi Garcije (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.12.2015 12:01h Autor:

Garcia vs. Draughn

Gabi Garcia, ponajbolja BJJ borkinja u povijesti, danas je debitirala na drugom danu Rizinove priredbe koja se održava u Saitama Super Areni. U svom prvom MMA nastupu je tehničkim nokautom svladala Seini Draughn, poznatiju kao “Lei’D Tapa”.

Nije ovo bio nimalo lagan debi za borkinju koja iza sebe ima čak devet svjetskih zlata u brazilskom jiu-jitsuu. Iako je za protivnicu imala još jednu debitanticu, Garcia se morala dobro namučiti te preživjeti početni “knockdown” u koji ju je poslala 33-godišnja Draughn. Obje borkinje pokazale su kako im tehnička strana stojke i nije najjače oružje, ipak, u divljim izmjenama koje su uslijedile, Garcia zahvaća svoju protivnicu koja pada na pod. Brazilka iskorištava situaciju i ne dopušta povratak na noge, nego “ground and poundom” prisiljava poznatog suca Johna McCarthya na prekid borbe.

Izgleda kako su se 188 centimetara visokoj BJJ legendi isplatili sparinzi s Cristiane “Cyborg” Justino, jednom od najboljih MMA borkinja današnjice i aktualnom prvakinjom u Invicta FC organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI