Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sorry Ronda, presexy si za naslovnicu magazina! | Fight Site

Sorry Ronda, presexy si za naslovnicu magazina!

Ostale vijesti 26.09.2012 11:30h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey nedavno je odradila fotografiranje za naslovnicu jednog časopisa, da bi joj na kraju rekli da izgleda presexy.

Trenutno najbolja svjetska borkinja, Ronda Rousey, čeka drugu polovicu studenog kada ponovno ulazi u Strikeforceov kavez, a do tada vrijeme krati brojnim angažmanima zahvaljujući svom izgledu.

Oxygen magazin tako ju je odlučio nedavno angažirati kako bi imali njezinu fotografiju na naslovnici, ali nakon što je Ronda poziranjem odradila svoj dio posla, uredništvo časopisa je odlučilo odustati od svoje ideje. Kao razlog ponudili su joj objašnjenje da jednostavno izgleda presexy.

Tko će biti na naslovnici Oxygena nije nam poznato, no ovo je zaista neobičan slučaj. Vjerojatno ni sama Ronda nije na prvu vjerovala da su ozbiljni.

Podsjetimo, Ronda se čak fotografirala nedavno i gola za posebno izdanje jednog časopisa, no u ovom slučaju fotografija koju objavljujemo očito nisu smatrali primjerenom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI