Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnenova reakcija na Silvino naguravanje pri sučeljavanju (VIDEO) | Fight Site

Sonnenova reakcija na Silvino naguravanje pri sučeljavanju (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.06.2017 16:33h Autor:

Wanderlei Silva & Chael Sonnen

Chael Sonnen otkrio je u intervjuu kojeg je dao Arielu Helwaniju što se točno dogodilo na Bellatorovom sučeljavanju kada ga je Wanderlei odgurnuo. Njihova netrpeljivost je već godinama poznata i aktualna, a sada je napokon ostalo samo dva dana do njihove borbe. Silva je rekao kako nije siguran hoće li se moći kontrolirati kada se pojavi blizu Sonnena, a to je i dokazao. “Američkog Gangstera” je tijekom prepucavanja odgurnuo rukom.

Evo kako je ovaj događaj Sonnen opisao Helwaniju:

“Uvijek nasjednem na istu foru, dozvolim mu da mi se približi nadohvat ruke. Tata me kao dijete uvijek učio, ne mora čovjek prvi baciti udarac da bi obračun započeo, obračun je započeo kada ti se približi dovoljno da ti bude nadohvat ruke. Svaki put mu dozvolim da mi se približi i svaki put me dotakne. Lagano me gurnuo, bezveze, ali svejedno svaki put nasjednem na to. Rekao sam mu da ne ide dalje od toga, tko zna što komisija u New Yorku može napraviti. Anderson Silva je pokušao sa mnom započeti obračun na vaganju kako bi nas komisija kaznila zabranom borbe, ali u tom trenu sam bio jako siromašan i nisam to mogao dozvoliti, trebala mi je ta borba.”

“Wanderlei, sada sam bogat čovjek, možemo se bez problema potući na presici. Cijelo vrijeme mi je govorio, znaš što si napravio u Brazilu. znaš što si napravio u Brazilu. Ne znam o čemu točno priča, vjerojatno o događanjima na ‘The Ultimate Fighteru’. Nikad nije specificirao što sam točno napravio. Mislim da sve ovo uzima jako osobno. Ozljedit ću ga u subotu”, zaključio je Chael.

Ostatak intervjua pogledajte u nastavku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI